Prilagodba

Dan općine Suhopolje upotpunili i članovi Oldtimer kluba Virovitica sa svojim limenim ljubimcima

Dogadanja   |   www.icv.hr  |  16.08.2023.
Dan općine Suhopolje upotpunili i članovi Oldtimer kluba Virovitica sa svojim limenim ljubimcima

Svoj obol proslavi Dana općine Suhopolje i ove godine su dali članovi Oldtimer kluba Virovitica i njihovi limeni ljubimci na dva i četiri kotača.

U kasnim poslijepodnevnim satima posjetitelji su mogli uživati u restauratorskim dostignućima majstora koji su vozila, od kojih su neka stara i više od 50 godina, doveli u savršeno stanje da izgledaju kao kada su bila kupljena u trgovini, pa i ljepša.

Iza Hrvatskog doma bili su poredani mopedi uglavnom marke “Tomos”, do njih i atraktivni stari automobili, a posjetitelji su mogli pogledati, pa i sjesti u stari Mercedes, Fiat, Golf kabriolet, Renault i ostale limene ljepotane. Najoduševljenija je bila malo starija publika koju su ova vozila vratila u dane mladosti kada su ti, sada stari automobili, “brujali” po virovitičkim ulicama i bili sasvim uobičajena pojava.

Danas, 50 i više godina kasnje, osim što su funkcionalni, oni su i spomen na neko davno vrijeme i događaje, a sudeći po skrbi njihovih vlasnika, još dugo će se voziti našim ulicama

 
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.