Prilagodba

DANI OPĆINE SUHOPOLJE Karate klub “Mladost” demonstracijom vježbi prikazao svoj rad

Dogadanja   |   www.icv.hr  |  13.08.2023.
DANI OPĆINE SUHOPOLJE Karate klub “Mladost” demonstracijom vježbi prikazao svoj rad

Jučer ispred Hrvatskog doma Suhopolje, članovi Karate kluba “Mladost” Suhopolje održali su demonstraciju i prikaz svojih vježbi zainteresiranim posjetiteljima. Gotovo 20 polaznika ovog karate kluba prikazalo je svoj cjelogodišnji rad nizom vježbi i prikazom borbe koju su predvodili predsjednik udruge Marijan Oklopčić kao i voditelj Vladimir Besek.

Po završetku demonstracije svi sudionici su dobili medalje kao zahvalu za sudjelovanje u ovom događanju koju im je uručio načelnik općine Suhopolje Goran Doležal.

– Iznimno nam je zadovoljstvo što se Karate klub “Mladost” Suhopolje i ove godine odlučio da sa svojim, sada već tradicionalnim događanjem, upriliči naše dane općine . Veliko je zadovoljstvo vidjeti polaznike karate kluba kako prezentiraju svoj cjelogodišnji rad i drago nam je što postoji zainteresiranost među mladima i za ovu sportsku aktivnost na području naše općine. Karate klub “Mladost” jedna je od udruga s najdužim aktivnim djelovanjem na području naše općine te stoga posebna zahvala i danas ide voditelju i predsjedniku udruge koji okupljaju našu mladež i drže udrugu aktivnom svo ovo vrijeme – zaključio je načelnik općine.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.