Prilagodba

DANI OPĆINE SUHOPOLJE Na braniteljskom turniru u streljaštvu sudjelovale ekipe iz čak šest županija

Dogadanja   |   icv  |  07.08.2022.
DANI OPĆINE SUHOPOLJE Na braniteljskom turniru u streljaštvu sudjelovale ekipe iz čak šest županija

Ovogodišnje obilježavanje Dana općine Suhopolje počelo je u subotu, 6. kolovoza, turnirom u streljaštvu braniteljskih udruga. Natjecanje na streljani u Suhopolju organizirala je Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata općine Suhopolje.

Na turniru u streljaštvu sudjelovalo je 12 ekipa iz šest županija: Vukovarsko–srijemske, Brodsko–posavske, Požeško–slavonske, Bjelovarsko–bilogorske, Sisačko–moslavačke i Virovitičko–podravske.

Prvo mjesto osvojila je ekipa HVIDR-a Brodsko–posavske županije, druga je bila ekipa UHDVDR Požega, a treća HVIDR-a Sisak. Najbolji pojedinac bio je Štefan Paun iz pobjedničke ekipe.

Pehare, medalje i zahvalnice podijelio je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalne djelatnosti i prostorno uređenje Općine Suhopolje Goran Doležal.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.