Prilagodba

DANI OPĆINE SUHOPOLJE U lovu ribe udicom na plovak u Budakovcu slavila je ekipa Branitelji iz Virovitice

Dogadanja   |   icv  |  07.08.2022.
DANI OPĆINE SUHOPOLJE U lovu ribe udicom na plovak u Budakovcu slavila je ekipa Branitelji iz Virovitice

Povodom Dana općine Suhopolje danas (nedjelja) je na jezeru Bara u Budakovcu održano tradicionalno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 9 ekipa koje je činilo ukupno 27 natjecatelja, a prvo ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa Branitelji iz Virovitice. Drugo je bilo ŠRD “Klen” Slatina, a treće mjesto osvojila je ekipa UHBDR.a Slatina. Gledano po sektorima, u prvom sektoru najbolji je bio Dražen Jovanović ispred Miroslava Rižnika i Davida Vilka. U drugom sektoru prvak je Stjepan Štribl ispred Damira Hančića i Tihomira Hološa, dok je u trećem sektoru najbolji bio Dražen Viljevac ispred Roberta Kellera i Kristijana Meseša.

 

Natjecanje je vodio Dražen Jovanović, a nagrade najuspješnijim ribićima uručili su pročelnik u općini Suhopolje Goran Doležal i predsjednik Zajednice športskih ribolovnih društava Virovitica Željko Žeravica.

(www.icv.hr, bs)

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.