Prilagodba

Ljubitelji biciklizma na ruti “Suhopoljska Bilogora” došli na svoje: Na novom odmorištu bicikl je moguće i popraviti

Dogadanja   |   www.icv.hr  |  06.12.2023.
Ljubitelji biciklizma na ruti “Suhopoljska Bilogora” došli na svoje: Na novom odmorištu bicikl je moguće i popraviti

Općina Suhopolje postala je bogatija za još jednu atraktivnu točku na biciklističkoj ruti. Naime, Turistička zajednica općine Suhopolje prijavila je projekt pod nazivom “Odmorište za bicikliste na ruti Suhopoljska bilogora” na Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2023. godini iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent koji sufinancira TZ Virovitičko-podravske županije.

Suhopoljska bilogora jedna je od trasiranih ruta Panonske biciklističke staze. Ruta prolazi cijelim svojim dijelom kroz općinu Suhopolje, te kroz naselje Bukova gdje počinje planinski dio rute.

Ukupna duljina rute iznosi 34 kilometra, a podloga su makadam i asfalt. U navedenoj ruti, na lokaciji k.č.br. 3125 k.o. Pčelić, čestici koja se nalazi neposredno uz rutu, odabrana je lokacija za postavljanje odmorišta, odnosno nadstrešnice s klupom i stolom, te stalkom za popravak bicikala. Pripremne radove potrebne za postavljanje odmorišta odradila je tvrtka Suhokom d.o.o.

Nadstrešnica i stalak za popravak bicikala jučer (utorak) su montirani na spomenutoj lokaciji i odmorište je spremno za nove posjetitelje.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.