Prilagodba

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE SUHOPOLJE Pokrenut foto natječaj “Volim svoje Suhopolje”

Dogadanja   |   www.icv.hr, mh  |  06.09.2018.
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE SUHOPOLJE Pokrenut foto natječaj “Volim svoje Suhopolje”

Turistička zajednica Općine Suhopolje pokrenula je foto natječaj „Volim svoje Suhopolje“. Natječaj je otvoren do 04. listopada, a za sudjelovanje je potrebno objektivom fotoaparata zabilježiti zanimljive detalje, prirodne ljepote, kulturnu baštinu i znamenitosti općine te dostaviti fotografiju putem maila (info@tz-suhopolje.hr). Svaka prijava treba sadržavati ime i prezime natjecatelja, datum rođenja i naziv fotografije. Svaka prijava dobit će povratni mail da je fotografija zaprimljena i prijavljena na natječaj.

Fotografije će biti podijeljene u dvije dobne kategorije: mlađi od petnaest godina i stariji od petnaest godina, a ocjenjivati će se u dvije kategorije: najbolja fotografija prema broju glasova i najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija, a pobjednika u svakoj od kategorija očekuje vrijedna nagrada.

Cilj natječaja je probuditi lokalni identitet i osigurati prepoznatljivost općine te potaknuti mlade umjetnike amatere da stvaraju i razmišljaju o detaljima iz svojeg mjesta, koje osim svojih ljepota nude i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području općine Suhopolje, a svaki autor može poslati jednu fotografiju. Dopuštene su minimalne korekcije fotografija u vidu poravnanja, izrezivanja, oblikovanja ruba fotografije, kontrasta i boja.

Fotografije prikupljene putem natječaja Turistička zajednica Općine Suhopolje koristit će isključivo u promotivne svrhe poput objava na Facebook stranicama, internetskim stranicama Turističke zajednice Općine Suhopolje i Općine Suhopolje te prilikom izložbi fotografija i izradi ilustrativnih fotografija. Detaljnije o pravilima pročitajte u priloženom tekstu: Pravila natječaja Volim svoje Suhopolje

Moguće je zapratiti i instagram profil Turističke zajednice Suhopolje pod nazivom „TZSuhopolje“ za dodatne detalje i zanimljive popratne sadržaje.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.